Skip to content
logo Liemers Budget & Coaching

Over ons

Liemers Budget en Coaching is opgericht door Jacqueline te Dorsthorst en Paul Koning. Vanuit hun eigen expertise helpen ze jou van je financiële zorgen af.

Jacqueline:

“Al tijdens mijn studies en ook daarna heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende werkvelden in de rol van ziekenverzorgende tot coördinerend begeleider. Tijdens deze werkzaamheden en ook in mijn eigen huishouden heb ik ervaren hoe belangrijk het is je huishouden, administratie en financiën op orde te hebben.

Met de ervaring als cliëntenadviseur en nu als zorgbemiddelaar kan ik jouw hulpvraag onderbouwd in kaart brengen. Deze hulpvraag kan bestaan uit het regelen van extra inkomsten voor je gezin met bijvoorbeeld subsidies, inzicht krijgen in het overzicht en structuur van je eigen leven en eventueel zoeken naar de juiste hulp. Door mijn inmiddels 35-jarige ervaring en sociale netwerk ben ik de schakel naar de juiste hulp.

Met mijn kennis en ervaring weet ik inmiddels dat het belangrijk is dat er iemand voor je klaarstaat die samen met jou de situatie in kaart brengt en op zoek gaat naar de benodigde oplossingen om jou weer op weg te helpen en er samen met jou voor te zorgen op de goede weg te blijven.”

Paul:

“Ik houd van langdurige vertrouwensrelaties. Aandacht en openheid, dat vind ik belangrijk. Wat gebeurt er met je inkomen als jij onverhoopt komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt? Iedereen heeft daarom goede inkomensplanning nodig. Inzicht en overzicht geeft rust!

Inmiddels werk ik al ruim 30 jaar als financieel adviseur in Zevenaar en omstreken. Ik help bedrijven en particulieren om hun geldzaken goed in orde te hebben. Ik heb al heel wat gezien in mijn loopbaan, dus ik kijk nergens raar van op!

Kort en krachtig, duidelijk, zo kun je mijn adviezen wel omschrijven. Bij mij weet je snel waar je aan toe bent.”